ELECTROSUB Kiállítás

    • Dátum: 2017-10-11 - 2017-10-13

    • Az esemény bemutatása:

      1. Az Electrosub egy üzleti és szakmai fórum, amelynek központi magját egy három napos konferencia képezi. A konferencia programja szakmai, szakmapolitikai, HR és egyéb aktuális témákra épül. A konferenciához kiállítás kapcsolódik, ami térben és időben teret ad a kereslet kínálat találkozásához, együttműködési és kooperációs lehetőségek feltérképezéséhez. A multinacionális cégek és beszállítók kommunikációjához, a személyes kapcsolatok kiépítéshez és ápolásához.

        A konferencia fő témakörei

        • A tudomány és fejlesztés eredményei
        • Technológia
        • Konstrukció, tervezés
        • Szakmapolitika, HR, oktatás, üzleti információk

        // Kiállítói célcsoport
        Az elektronikai ágazatban tevékenykedő cégek, a kisvállalkozástól a multinacionális cégekig, beleértve a kiegészítő tevékenységet végző cégeket, a szolgáltatókat, valamint
        a kutatást, az oktatást és szaksajtót.

        // Látogatói célcsoport
        Műszaki értelmiségi kör, mérnökök, villamosipari szakemberek, kerekedők, disztribútorok stb.

        // Szakmai és médiatámogatók
        A rendezvény épít valamennyi kiállítói illetve látogatói célcsoportot tömörítő szövetség, egyesülés, bizottság, valamint a szakmédiumok támogatásra.

        // Időpont, helyszín
        Az esemény 2017. október 11-13. között kerül megrendezésre, Budapesten, a Terminal 1 Airport Event Centerben. A kiállítás naponta 9 és 17 óra között tart nyitva, a belépés meghívás alapján vagy helyszíni regisztrációt követően lehetséges. A konferencia 3 napos, az előadások naponta 10 és 16 óra között zajlanak, részvétel előzetes jelentkezés alapján történik.

    • Helyszín: Terminal 1 Airport Event Center, Budapest