Az Integral Browser segítségével tűzjelző központjaink számítógépes munkaállomásról kényelmesen kezelhetők. Indítás után egy webes alkalmazás jelentkezik be, mely megjelenésében és működésében a kórházi Integral Mobile App-hoz hasonló. A tűzjelző központok kezelése ezáltal még rugalmasabb és kényelmesebb lett.

schrackAz Integral Browser használata számtalan folyamatot egyszerűbbé tesz – fotó: proidea.hu

Schrack-Seconet továbbfejlesztette online kínálatát: az Integral Browser lehetővé teszi az Integral IP tűzjelző rendszer megjelenítését és vezérlését internetes böngészőben. A webes alkalmazás nem igényli a program számítógépre való telepítését, az közvetlenül a böngészőben jelenik meg. Melyhez számtalan hétköznapi használatban lévő program alkalmazható, mint Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome és Safari.

Első és legfontosabb szempont a biztonság – az adatok a Securitas Csoport saját felhőjén Svájcban a Secure Online platformon kerülnek mentésre, mely megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Különös biztonsági jellemzője ezenfelül a kezelés területi korlátozása, e megoldás által bárhol lehetőség van az információk elrésére, a kezelés azonban csak helyben lehetséges, a tűzjelző központ körül pontosan meghatározott területen belül. Ez a terület az alkalmazás térképén megjelenik.

A zökkenőmentes munkavégzés és információszerzés az Integral Browser és az Integral Mobile alkalmazásoknak köszönhetően bárhol lehetséges. A tűzjelző rendszerek kezeléséhez nincs szükség speciális eszközökre. A felhasználó egyszeri regisztrációt követően, mindkét alkalmazáshoz azonos hozzáférési jogosultságot szerez.

Integral Browser ideális a rendszerek kijelzésére, kezelésére számítógépes munkaállomásról. Az alkalmazás abban az esetben is megfelelően működik, ha az Integral Mobile nincs használatban, amikor a dolgozónak nincs céges mobilkészüléke, vagy esetleg rossz a térerő. A kezelőfelület és annak logikai felépítése mindkét applikáció esetén azonos, átgondolva és kiváltva ezzel az IACmobile és IACmobile Web alkalmazásokat.

Számos feladat egyszerűen megoldható számítógépről táveléréssel, mint az e-mailekkel kapcsolatos adminisztráció, új felhasználók felvétele, vagy a jelszó változtatása. Az Integral Browser segítségével, a felhasználók számos feladatot önállóan, kényelmesen és hatékonyan végezhetnek el.

Az Integral Mobile emellett megfelelő áttekintést biztosít, egyszerre több ablak jelenik meg a képernyőn: kijelző- és kezelőmező, eseménylista, az eszközök elérése vagy a helymeghatározás. Az Integral Browser segítség a dokumentálásban és a jelentések készítésében, számtalan szűrési és kiértékelési lehetőséggel.  A kezelési műveletek során a rendszer neve mindig megjelenik a fejlécen, biztosítva ezáltal, hogy a művelet a megfelelő rendszeren történjen.