Az Integral Mobile alkalmazással a tűzjelző rendszerek távoli hozzáféréséhez használható alkalmazásunk új generációját bocsájtotta útjára a Schrack-Seconet.

01Képünk illusztráció – fotó: pexels.com

Számos új funkció, korszerű megjelenés és a biometrikus adatok segítségével történő bejelentkezés még kényelmesebbé teszi az alkalmazás okostelefonon vagy táblagépen való használatát.

Új funkciók
Az intuitív kezelés és a felhasználó szempontjából hasznos újítások voltak a legfontosabbak az Integral Mobile fejlesztése során. E cél eléréséhez a cég teljesen átdolgozta az alkalmazás kialakítását, valamint menüfelépítését, és új, az Integral tűzjelző központunk kezelőfelületét ábrázoló ikont is kialakították.

Praktikus belépési lehetőség
Amennyiben a készülék lehetővé teszi, már biometrikus adatokkal, mint ujjlenyomat vagy arcfelismerés használatával is be lehet lépni az alkalmazásba. Az értesítéseket is optimalizálva lettek: Értesítésszámláló mutatja az olvasatlan Push üzeneteket, és automatikus e-mailek határozhatók meg a téma függvényében, különböző címzettek számára. Nagy előnyt jelent az adatok kiválasztására és kiértékelésére felkínált számos lehetőség. Live Search funkció segítségével a berendezések lokalizálhatók, az eseménynapló pedig számítógépre exportálható.

schrackAz Intergal Mobile felülete – kép: Schrack-Seconet

Újrahangolva
A fejlesztés során a vállalat a felhasználók visszajelzéseit vette figyelembe. Ez alapján új hangrendszert kapott az alkalmazás, új hangok jelentek meg eseményfüggő beállítással és a hangerő is jelzésenként külön szabályozható. Az új Integral Mobile alkalmazás kialakításánál ügyelta Schrack-Seconet ügyelt arra is, hogy hatékony segítséget nyújtson a napi használat során.