A Nordic ID révén a Brady megbízható, ipari besorolású és RFID-funkcióval rendelkező azonosító címkéi és nyomtatói fontos szoftveresen integrált RFID-beolvasási megoldásokkal és technológiákkal egészülnek ki. A felvásárlás megerősíti a Brady RFID- és Ipar 4.0 megoldások teljes körű beszállítójaként elfoglalt globális pozícióit.

Innováció a címkézésben

A Brady – különösen a különböző iparágakban megjelenő új azonosítási igényekre fókuszálva –folyamatosan innovál a címkeanyagok és azonosítási megoldások területén. A megfelelőségi követelményeket teljesítő passzív RFID-chipek és szenzorok rugalmas, öntapadó, ipari minőségű anyagokba integrálását célzó fejlesztést a Brady EMEA-régióban található RFID-kompetenciaközpontja ösztönözte.

„A jövőben minden terméknél egyedi digitális azonosítót kell használni, hogy az egészen a végfelhasználóig látható legyen az ellátási láncban” - mondta Brett Wilms, a Brady Corporation Identification Solutions for EMEA részlegének igazgatója. „Ez a nagyobb láthatóság segít a hatékonyság javításában, a fenntarthatóság növelésében és az ügyfélélmény jobbá tételében. Cégünk megbízható, RFID-funkcióval felszerelt címkéinek portfóliója, know-how-ja és helyszíni nyomtatási megoldásai tökéletes kombinációt alkotnak abban, hogy ezen előnyöket még a legtöbb címke számára kihívást jelentő környezetekben is számos cégnek biztosíthassák. Mindezt tovább erősíti a Nordic ID technológiája és megoldásai.”

Teljes körű Ipar 4.0 megoldás

A Nordic ID RFID-olvasóival, beolvasóival, szoftvereivel, technológiáival és lehetőségeivel a Brady részletesen testre szabható és teljes RFID-megoldásokat kínálhat az Ipar 4.0 előnyeinek maximális kihasználásához. Juuso Lehmuskoski, a Nordic ID CEO-ja szerint: „A Nordic ID technológiáján alapuló megoldásokkal ügyfeleink a gyártási folyamatoknál transzparenciát, tevékenységüknél pedig előrejelezhetőséget biztosító intelligens adatokkal irányíthatják cégüket. A Nordic ID eladása az azonosítási megoldások elismert piacvezetőjének páratlan lehetőséget teremt a további növekedésre a különböző iparágakban szerte a világon.”

A Brady bővíteni szeretné a Nordic ID K+F tevékenységét, hogy felgyorsítsa az új RFID-termékek bevezetését, és Európában és azon kívül is bővíthesse termékkínálatát. A Nordic ID technológiája a Brady ipari nyomtatók és anyagok terén számos ágazatban elfoglalt piacvezető pozíciójával kombinálva számos ágazat számára vonzó párossá teszik a két céget a követési alkalmazások gyorsan növekvő területén.

A Nordic ID
A Finnországban 1986-ban alapított Nordic ID több mint 30 évig Európa vezető szolgáltatója volt a tárgykövetési megoldások területén, ügyfelekkel a világ minden részéről. Az ügyfeleivel együtt fejlődő Nordic ID napjainkban a PaaS (platformszolgáltatási) megoldások teljes körül szolgáltatója, és célja, hogy a nyomkövetési kihívásokkal küszködő cégek első számú partnere legyen. A Nordic ID támogatja ügyfeleit az éppen szükséges mennyiségű készletek fenntartásában és rutintevékenységeik egyszerű, gyors és
1/2 hatékony kezelésében. www.nordicid.com.

A Brady Corporation
A Brady Corporation személyek, termékek és helyek azonosítását és védelmét szolgáló komplett megoldások nemzetközi gyártója és forgalmazója. Az ügyfeleknek emelt szintű biztonságot, védelmet, termelékenységet és teljesítményt biztosító Brady termékek kínálatában megtalálhatóak a magas szintű követelményeknek megfelelő címkék, jelölések, biztonsági berendezések, nyomtatási rendszerek és szoftverek. Az 1914-ben alapított vállalat széles ügyfélkörrel rendelkezik az elektronikai, telekommunikációs, termelési, villamosipari, építőipari, egészségügyi és repülőgépipari szektorban, illetve számos más iparágban. A Brady részvényeivel a New York-i tőzsdén a BRC név alatt kereskednek. Bővebb információt az interneten a www.bradyeurope.com webhelyen talál.