A mostantól a Golden Gate Capital és GIC önálló portfólióvállalataként működő cég megduplázza erőfeszítéseit az ügyfelek sikerének biztosítása, az innováció és a kategóriájában a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Illusztráció - Kép: Unsplash

A globális üzleti vállalkozások sikeres online működését lehetővé tévő felhőalapú biztonsági szolgáltatásokat nyújtó cégek közt az egyik globális vezetőnek számító Neustar Security Services, LLC a Golden Gate Capital és a GIC legújabb portfólióvállalataként folytatja működését azt követően, hogy lezárult a Neustar Inc. marketing, kockázatkezelési és kommunikációs megoldásokkal foglalkozó üzletágainak a TransUnion számára való eladása.

A kiválást követően a Neustar Security Services befektetőinek célirányos támogatásával és a korábbi vezetőség további irányításával a növekedés következő szakaszába lép. Az új portfólióvállalat több mint 250 alkalmazottja munkáját a Neustar biztonsági üzletágának elnöki feladatait 2019 óta ellátó Brian McCann fogja irányítani a Neustar Security Services vezérigazgatójaként. A Neustar elnök-vezérigazgatója, Charlie Gottdiener a Neustar Security Services igazgatótanácsának egyik igazgatója lesz. McCann úron kívül a vállalat rangidős vezetőinek csapatát erősíti majd Anthony Chadd, rangidős alelnök és a bevételekért felelős vezető, Carlos Morales, rangidős alelnök, megoldásokért felelős vezető, Mark Robinson, rangidős alelnök, technológiai vezető, valamint James Willett, rangidős alelnök, operatv vezető.

A kiválás egy négy évvel korábbi stratégiai befektetés nyomán valósult meg, mely befektetés lehetővé tette a Neustar Security Services számára, hogy a fennakadások és kibertámadások esetére nagyobb rugalmasságot biztosító, felhőorientált biztonsági szolgáltatások piacán az egyik vezető céggé váljon. A Golden Gate Capital és a GIC támogatásával a Neustar Security Services átalakította platformjainak architektúráját, jelentős mértékben kibővítette hálózati kapacitásait és magasabb szintre emelte a tartománynévrendszer (Domain Name System [DNS]) elleni támadások és az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó (Distributed Denial of Service [DDoS]) támadások elleni védelmet nyújtó szolgáltatási teljesítményét azáltal, hogy egy sor új megoldást és funkciót épített be Ultra Secure elnevezésű termékportfóliójába és szolgáltatási palettájába.

A cég ugyanakkor megjelentetett alkalmazásbiztonsági problémák megoldását célzó, zökkenőmentesen integrálható, felhőalapú webalkalmazás-szintű tűzfal (Web Application Firewall [WAF]) és botkezelő termékeket is, valamint bevezetett új fenyegetési adatszolgáltató megoldásokat annak érdekében, hogy nagyobb láthatóság legyen biztosítható a fenyegetésfelderítő platformok számára. A befektetések nyomán javult a Neustar Security Services teljesítménye és a legnagyobb bevételt elérő globális vállalatokról készült Global 5000 adatbázisban szereplő jelenlegi és jövőbeli vállalati ügyfelek számára kínált biztonsági szolgáltatásainak színvonala.

"A mai egy rendkívül izgalmas nap, amely egy új korszak hajnalát jelenti a Neustar Security Services számára" - jelentette ki McCann úr. "Többéves átalakulási stratégiájának sikeres megvalósítása révén a Neustar Security Services létrehozott egy igen jól skálázható, teljes mértékben felhőalapú platformot, amely megfelelő kapacitással rendelkezik számos, az ágazatban a legmagasabb színvonalat képviselő, küldetéskritikus biztonsági szolgáltatás legjobb teljesítménnyel való támogatásához. Alapvető DNS, DDoS és alkalmazásbiztonsági szolgáltatásaink az ágazatban a legjobb teljesítményt, a legegyszerűbb elérhetőséget és a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják bármely vállalat számára. A Neustar Security Services csapata elkötelezett amellett, hogy megbízható partnere legyen ügyfeleinek, igyekezve a szokásos kiszolgálásnál többet nyújtani, és ugyanakkor folyamatosan arra törekszik, hogy további ágazatvezető szolgáltatásokat fejlesszen ki és még jobban kiterjessze globális tevékenységeit."

Rishi Chandna, a Golden Gate Capital vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "A különféle kifinomult kibertámadások folyamatosan sokasodnak, és mi nagy elismeréssel adózunk a Neustar Security Services-nek azért, ahogyan támogatják ügyfeleiket a következő generációs kihívások és fenyegetések leküzdésében. A Neustar Security Services lenyűgöző platformja, egyértelmű küldetése és határozott stratégiája hatékony értékteremtést és jelentős növekedést tesz lehetővé, és mi izgatottan várjuk, hogy együttműködhessünk Briannel és tehetséges csapatával és támogathassuk a vállalatot fejlődésének ebben a most induló szakaszában."

"A Golden Gate Capital és a GIC elkötelezett egy olyan célzott befektetési stratégia megvalósítása mellett, amely biztosítja a Neustar Security Services számára ágazatvezető technológiájának és szolgáltatásainak folyamatos fejlesztését és bővítését" - mondta Gottdiener úr. "Úgy véljük, hogy a vállalat önálló vállalatként képes lesz megduplázni erőfeszítéseit, és nagyobb agilitással és dinamizmussal tud majd dolgozni a felhőalapú biztonsági megoldások iránti jelentős és növekvő piaci igények kielégítése érdekében."

Az Ultra Secure portfóliójába újonnan beépített szolgáltatásokon felül a vállalat tovább gyorsítja értékesítési és marketing tevékenysége kiterjesztését, illetve szolgáltatási palettája bővítését, miközben igyekszik kiaknázni nemrégiben átalakított és újra elindított Ultra Secure Partner Program csatorna ajánlatát a Global 5000 adatbázisban szereplő ügyfelei jobb kiszolgálása érdekében.

A Neustar Security Services globális vállalati ügyfélkörének kiszolgálását továbbra is jelenlegi székhelyéről, a Virginia államban található Sterling városából irányítja.


A Neustar Security Services-ről:
A világ vezető márkái közül jó néhány bízza a Neustar Security Services-re digitális infrastruktúrájának és online jelenlétének védelmét. A Neustar Security Services biztonságos, megbízható és könnyen elérhető felhőalapú szolgáltatások átfogó körét kínálja ügyfeleinek, melyek lehetővé teszik a globális vállalatok számára a sikeres online tevékenységeket. A vállalat Ultra Secure megoldáscsomagja védi a szervezetek hálózatait és alkalmazásait a kockázatok és a leállások ellen, biztosítva, hogy a vállalkozások és ügyfeleik közti kivételesen magas szintű interakciókat a nap 24 órájában az év minden napján. Az ágazatban a legjobb teljesítményt nyújtó szolgáltatásokat biztosító Neustar Security Services küldetéskritikus biztonsági portfóliója a kategóriájukban a legjobb DNS, alkalmazás- és hálózatbiztonsági megoldásokat (ideértve a DDoS-, WAF- és bot-menedzsmentet, valamint fenyegetési adatszolgáltatásokat) kínálja a Global 5000 adatbázisban szereplő ügyfeleinek és egyéb vállalatoknak. További információkért látogasson el a https://www.home.neustar/security-solutions címre.


A Golden Gate Capitalről:
A Golden Gate Capital egy San Franciscói székhellyel rendelkező, magánkézben lévő tőkebefektető cég, amely összesen több mint 19 milliárd USA dollárnyi tőkét kezel. A Golden Gate Capital tulajdonosai számos különféle sikeres ügyletet és befektetési projektet tudnak maguk mögött különféle iparágakban, ideértve zártkörű részvénytársasággá alakulási projekteket, vállalatiegység-értékesítést és újratőkésítést, valamint kötvény- és részvénybefektetéseket. A Golden Gate Capital által támogatott jelentős szoftver- és technológiaalapú szolgáltatásokba való befektetések közé tartoznak a következők: Infor, BMC Software, LiveVox, Vector Solutions, Ex Libris, 2020 Technologies és Ensemble Health Partners. További információkért látogasson el honlapunkra: www.goldengatecap.com

A GIC-ről:
Az 1981-ben alapított GIC vezető globális befektetési cég, amelyet Szingapúr pénzügyi jövőjének biztosítása céljából hoztak létre. Szingapúr devizatartalékainak kezelőjeként hosszú távú, fegyelmezett megközelítést alkalmazunk a befektetések értékelésekor, és különleges pozíciót birtoklunk számos eszközosztályban, illetve aktív globális stratégia tekintetében. Ezek közé tartoznak a következők: részvények, rögzített kamatozású értékpapírok, ingatlanok, magántőke-befektetések, kockázatitőke-befektetések és infrastrukturális befektetések. Hosszú távú megközelítésünknek, számos különféle eszközosztályban birtokolt pozícióinknak és globális kapcsolatainknak köszönhetően a piaci szereplők előszeretettel választanak minket befektető partnerként. Arra törekszünk, hogy befektetéseinkkel valódi értéket biztosítsunk. Székhelyünk Szingapúrban található, és további 10 kulcsfontosságú pénzügyi központban több mint 1800 tehetséges alkalmazottat foglalkoztatunk. Befektetéseink mintegy 40 országra terjednek ki.