A Balluff Veszprém, illetve Csetény után Budapesten nyitotta meg új irodáját. A cég középtávon megduplázza a jelenleg meghirdetett tíz szoftver- és firmware fejlesztési pozíciót a budapesti irodában, kiemelt hangsúlyt fektetve a szoftver területre.

Illusztráció - Fotó: This is Engineering

"A szoftver egyre fontosabbá és összetettebbé válik az érzékelő- és automatizálási technológiák innovációjában" - magyarázza Florian Hermle, a Balluff ügyvezető igazgatója. "Ezért szeretnénk a fiatal fejlesztőket és villamosmérnököket izgalmas feladatainkkal inspirálni és a lehető legjobb munkakörnyezetet kínálni számukra. Budapest egy egyedülálló helyszín: globális, vibráló város, ahol megtalálható a know-how és a tehetségek kiváló egyvelege."

"Egy ilyen felkapott metropoliszban megfelelő irodahelyiséget találni kihívást jelentett" - meséli Hubertus Breier, a technológia divízió globális vezetője. "Az új irodával kapcsolatos elvárásaink egyértelműek: modern munkaterek, egyetemek közelsége, legmodernebb technikai felszereltség és jó közlekedési feltételek. Az elégedett és motivált munkatársak jelentik a sikerünk alapját."

"Mindazonáltal tudjuk, hogy hatékony munkavégzés az irodai téren kívül is történhet" - teszi hozzá Michael Weinfurter, a globális humánerőforrás csapat vezetője. "Ezért támogatjuk a rugalmas munkamodelleket az új helyszínen is. A mobil munkavégzés, az optimális munkakörülmények, valamint a juttatások széles skálája számunkra természetes."

 

A Balluff-ról:

Az 1921-ben Neuhausenben megalapított Balluff világszerte 3600 munkatárssal az innovatív technológia, a minőség és az ipari automatizálás területén szerzett ágazatközi ismereteket képviseli.

A Balluff-csoport 2021-ben jelentős sikerként könyvelhette el, hogy mintegy 504 millió eurós árbevételt ért el. A Neuhausenban található központi székhelyén kívül a Balluff világszerte több értékesítési, gyártási és fejlesztési telephellyel rendelkezik; több mint 60 országban 37 leányvállalattal van jelen Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában.