Az IDIS, a megbízható dél-koreai videótechnológia jelentős gyártója nagy teljesítményű, de könnyen telepíthető Edge AI kamerák sorozatát dobta piacra.

Forrás: idisglobal.com

Az új kamera fejlesztés a vállalat a saját IDIS Deep Learning Engine méretezhető használatának bővítésére összpontosít, hogy megfeleljen a biztonsági és működési igényeknek. Az új 5 megapixeles dóm (DC-D4537RXA és DC-D4537HRXA) és bullet (DC-T4537HRXA) modellek a fedélzeti IDIS Deep Learning Engine képességgel kiemelkedően hatékony feldolgozást tesznek lehetővé a széleken.

Az új modellek kibővítik a vállalat átfogó, NDAA-kompatibilis nagyfelbontású DirectIP kameráinak kínálatát azoknak a felhasználóknak, akik akár 98%-os pontosságú objektumészlelés és -osztályozás révén szeretnék videomegfigyelésüket javítani, ezzel segítve a téves riasztások csökkentését, a biztonsági műveleteik értékét.

 

A szélső AI-képességek javítják a képminőséget, és támogatják a kezelőket az emberek, járművek és egyéb tárgyak észlelésével. A mesterséges intelligencia jellemzői közé tartozik a vonalátlépés, a behatolás és az objektum, az ácsorgás észlelés és az arcfelismerés.

Az új beltéri és kültéri használatra kész modellek előzetes vagy folyamatos licencdíjak nélkül kaphatók. A mesterséges intelligencia és a 130 láb mélységű IR LED kombinációja lehetővé teszi az objektumok és személyek mozgásának pontos észlelését azáltal, hogy csökkenti a gyenge fényviszonyok melletti zavarást.

A kamerák további képességei (egyebek mellett): IDIS Smart Failover valódi WDR, H.265, IDIS Intelligent Codec, PoE. A felhasználók a 3 tengelyes mechanikai kialakítás előnyeit is élvezik, amely segíti a gyors, plug-and-play telepítést, valamint az IDIS hálózati rögzítőkkel való zökkenőmentes csatlakozást.

Az új modellek különösen hasznosak a sebezhető kerületek, a járművek hozzáférési és parkolóhelyei, a be- és kijáratok, valamint az érzékeny vagy kockázatkritikus helyek ellenőrzésében.