A Peak Technologies, az okos raktári megoldások globális vezetője, örömmel jelenti be stratégiai partnerségét a Robotize-zal, egy élvonalbeli robotikai vállalattal, amely az autonóm mobil robotok (AMR-ek) szakértője. Ez az együttműködés célja, hogy forradalmasítsa a nehéz raklapok mozgatását a raktárakban, növelve ezzel a hatékonyságot és a termelékenységet.

Az okos technológiák iránti elkötelezettségének részeként a Peak Technologies folyamatosan az innovatív raktárautomatizálási megoldások fejlesztésére összpontosít. A Peak szakértelme abban rejlik, hogy intelligens rendszereket hoz létre, amelyek optimalizálják a logisztikát, csökkentik az üzemeltetési költségeket és javítják az ellátási lánc menedzsmentjét.

A Robotize AMR-jei a raktári és gyártási automatizálás élvonalában állnak, és zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő infrastruktúrával. Ezek az agilis robotok képesek navigálni összetett környezetekben, nehéz raklapokat szállítani és precízen elvégezni ismétlődő feladatokat. A Robotize-zal való összefogás révén a Peak Technologies célja az AMR-ek elterjedésének felgyorsítása az iparágakban, az üzemeltetés egyszerűsítése és ügyfelei versenyelőnyének biztosítása.

1Illusztráció: iStock

„Örömmel működünk együtt a Robotize-zal” – nyilatkozta Tony Rivers, a Peak Technologies vezérigazgatója. „Az ő szakértelmük a robotikai tervezésben és mérnöki munkában tökéletesen illeszkedik a Peak képességeihez az előrehaladott automatizálási megoldások értékesítésében, bevezetésében és támogatásában, amelyek okosabb és hatékonyabb raktárakat és gyárakat tesznek lehetővé. Együtt új lehetőségeket fogunk megnyitni ügyfeleink számára, lehetővé téve számukra a példa szintű termelékenység elérését.”

Anders Pjetursson, a Robotize vezérigazgatója hozzátette: „Alig várjuk, hogy szorosan együttműködhessünk a Peak Technologies-szal, miközben együtt vezéreljük a belső anyagmozgatás automatizálásának következő generációját. Az innováció és a kiválóság iránti közös szenvedélyünk újradefiniálja az áru mozgását az elosztóközpontokon belül, biztosítva a zökkenőmentes működést és a gyors méretezhetőséget."

A Peak és a Robotize partnersége az üzletfejlesztésre és az AMR technológia fejlett bevezetésére összpontosít a raktári és gyártási műveletek világszerte. A Peak Technologies és a Robotize elkötelezett amellett, hogy olyan megoldásokat nyújtson, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy boldoguljanak egy egyre dinamikusabb piacon.

A Peak Technologies-ről

A Peak Technologies vezető rendszermintegrátor és globális megoldásszolgáltató, amely a termelékenység növelésére fókuszál a gyártási, raktári, T&L, kiskereskedelmi és terepi szolgáltatási szervezetek számára. Fejlett technológiák és ellátási lánc automatizálás biztosításával a Peak digitálisan összekapcsolt mobil munkaerő-megoldásokat, világméretű kezelt szolgáltatásokat és fejlődő okos technológiákat, mint például RFID, gépi látás, robotika, folyamat-analitika, AI és még sok más kínál. A Peak rendelkezik a szükséges iparági tapasztalattal és globális jelenléttel ahhoz, hogy komplex megoldásokat, üzleti betekintéseket és hatékonyságnövelést biztosítson a világ legnagyobb vállalatai számára.

A Robotize-ról

A Robotize az autonóm mobil robotok (AMR-ek) tervezésére és gyártására specializálódott, amelyek tanúsítottak az automatizált és biztonságos belső anyagmozgatásra a gyárakban és raktárakban. Egyedi GoPal® AMR megoldásunk optimalizálja az intralogisztikát azáltal, hogy automatikusan és biztonságosan felveszi, szállítja és kézbesíti az árukat és anyagokat, minimális változtatásokkal a meglévő infrastruktúrában vagy a napi működésre gyakorolt hatással. GoPal® AMR megoldásunk különböző iparágakban van bevetve, mint például az autóipar, a gyógyszeripar, az élelmiszer- és italipar, valamint az e-kereskedelem. A Robotize észak-amerikai irodája Troy-ban, Michigan államban, USA-ban található, globális központja pedig Koppenhágában, Dániában van.